
Gratis online Masterclass Italiaanse meringue avond
In deze gratis online mini Masterclass Italiaanse meringue, vertel ik je alles over dit kookschuim. Laat ik zien hoe je het bereidt, waarin het allemaal als basis gebruikt wordt, hoe je de plantaardige variant maakt en is er ruimte voor veelgemaakte fouten en hoe die te voorkomen of op te lossen. Als je mijn werktempo een beetje kent, weet je dat er een hoop voorbij gaat komen in het uur! Top als je erbij bent, want zeg eens eerlijk: hoe vaak zakt jouw schuim in of weet jij de verhouding suiker op eiwit of de juiste temperatuur van de siroop? Hoe lang mag je eigenlijk mengen? Waarom wordt fruitmousse met Italiaanse meringue gemaakt en chocolademousse juiste met een pâte à bombe met eidooier? Genoeg geprikkeld? Ben erbij de 15e en ik ga je nog veel meer vertellen en laten zien. Meld je aan en je ontvangt de bevestigingsmail met alle vervolginformatie.