Anouk Glaudemans

Organisator

Anouk Glaudemans
Email
info@anoukbaktdoor.nl
Categorie

Datum

10 jul 2022
Verlopen!

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€150,00

Workshop high tea

Ben jij klaar om een hele dag aan de bak te gaan met mij en een groep gezellige hobbybakkers? Meld je dan aan voor de WORKSHOP HIGH TEA. In een ruime en goed geoutilleerde kookstudio in Waalwijk maak jij een high tea voor 6 personen met 3 zoete en 3 hartige lekkernijen. Je gaat werken in tweetallen, maar schroom niet om je individueel op te geven. Hobbybakkers met dezelfde passie vinden elkaar snel.

Mijn hoofd loopt over van de ideeën wat we kunnen maken, dus laat je een beetje verrassen op zondag 10 juli. Mijn doel is om je zoveel mogelijk basistechnieken en -recepten te leren zodat je geen pakje of zakje meer nodig hebt. We maken alles zelf en gaan in ieder geval aan de slag met soezenbeslag, bladerdeeg, banketbakkersroom, sloffendeeg en natuurlijk ook scones. De high tea is goed in te vriezen, zodat je er ook op een ander moment met je dierbaren van kunt genieten.

Deze workshop neemt de gehele dag in beslag, zorg daarom voor comfortabele kleding en schoeisel en goede energie, want we gaan knallen met elkaar. Voor een heerlijke lunch en versnaperingen wordt gezorgd en de afwasploeg is ook inbegrepen. Je gaat naar huis met een complete high tea voor 6 personen, natuurlijk alle recepten en heel veel inspiratie en kennis.

Ben jij al enthousiast? Geef je dan snel op en we zien elkaar zondag 10 juli! Heb je nog vragen, zoek me dan zeker op, want ik denk graag met je mee. De workshop gaat door bij voldoende deelnemers.

Uitverkocht!

Titel

Ga naar de bovenkant